Szolgáltatások

Nőgyógyászati szűrővizsálatok

Panaszmentes esetben évente szükséges a nőgyógyászati szűrővizsgálat. Célunk ezzel a különböző kórképek korai diagnózisa. Szűrés során méhnyakrák, méhtestrák és petefészekrák szűrő jellegű vizsgálata  történik, melyet 40 éves kor felett emlő szűréssel szükséges kiegészíteni.

  • Manuális vizsgálat
  • Cytológiaia mintavétel
  • Kismedencei ultrahang vizsgálat

Meddőségi kivizsgálás

Egy egészséges nőnek és egy egészséges férfinek egy éven belül 80% eséllyel sikerül a gyermekáldás. Amennyiben egy év eltelével sem jön létre várandósság, részletes kivizsgálás sorozat szükséges. Hormonkivizsgálástól kezdve egészen a műtéti megoldásokig széles paletta amire szükség lehet a várt várandósság kialakulásáig.

Vérzészavarok diagnoszikája

Amennyiben nem rendszeres, túl gyakran vagy túl ritkán jelentkezik. Túl  sok vagy éppen túl kevés a menstruációs vér mennyisége esetleg erős alhasi görcsök vagy egyéb menstruációt kísérő panaszok laboros illetve eszközös diagnosztikáját végezzük. Szükséges esetben therápi beállítása. Célunk a normál ciklus kialakítása.


Várandósság

Egy nő életének legfonotsabb időszaka a gyermek vállalása. A terhesség megállapításától a szülésig végigkísérjük  a házaspárjainkat a családdá válás rögös útján. A várandósgondozás mellet, amikor az anya és a magzata állapotát követjük szülésfelkészítő programunk is elérhető. Ezen foglalakozások alkamával felkészítjük a családokat a szülőszobán és a gyermekágyas időszakban lévő eseményekre.

Hiszünk a meghitt születés fontosságában a háborítatlan születésben.


Nőgyógyászati vizsgálat


Méhnyakrák szűrése


Nőgyógyászati fertőzések


Vérzészavarok diagnosztikája


Várandós gondozás


Szülésfelkészítő foglalakozások


Fogamzásgátlási tanácsadás


Meddőségi kivizsgálás


Ultrahang

diagnosztika


Változókori problémák


Nőgyógyászati műtétek tervezése


Inkontinencia